Bromme Køreforening er blevet stiftet ved en generalforsamlingen den 6. september 1990 i rytterstuen på Lyng Rideklub.

Se foreningen vedtægter
  klik. på øjet.

Foreningen har til formål, at skabe og fastholde interessen for kørsel med heste og ponyer.

Foreningens aktiviteter er dels kørsel på træningsbanen ved Stenlille Jagtforeningens hus og dels kørsel på vej og i skov samt arbejde med hest og pony for landbrugsredskaber.

Foreningen vil gerne have både erfarne, øvede og uøvede medlemmer, aktive såvel som passive, for herved at videregive og udnytte indhentet erfaring.

Foreningens aktiviteter foregår dels på banen ved Stenlille Jagtforenings hus, Plantagevej 1C, Døjringe, 4180 Sorø, i Bromme Plantage, på Kongsgården i Vester Broby og dels hos medlemmerne.

Vi mødes ca. 2 gange pr. måned efter en aktivitetsplan.

I sommerperioden er aktiviteterne kørsel og træning med heste og ponyer på banen og i skoven. Af traditionelle arrangementer kan nævnes det store påskestævne påskelørdag, Orienteringskørselen, pløjestævne om efteråret og indendørskørestævne i vinterhalvåret.

I vinterperioden er aktiviteten lagt i lædersyning på Naturbørnehuset i Vedde og foredragsaftener i Dianalund Borgenhus.