Opstart på lædersyning:
Så starter sæsonen op med lædersyning i Natur-Børnehuset, Veddevej 19A, Munke Bjergby mandag den 22. oktober kl 19:00.

Holdet består af øvede som ikke øvede, der kan lide at mødes til en hyggelig snak over sit læderarbejde. Her kan du få råd og vejledning til selv at udføre dine reparationer eller lave helt nye og spændende udstyr til din hest eller hestevogn. Det er muligt at købe læder og materialer ved fælles indkøb.

Juleafslutning for lædersyning er mandag den 17/12 2018 kl 18:30. Alle er velkommen også selvom man ikke går til lædersyning.

·         Sæson afslutning er mandag den 25/3 2019 kl. 18:30. Også her er alle er velkommen.

Lædersyning er gratis for medlemmer af BKF og koster 25 kr. pr gang for ikke medlemmer.

Vel mødt!