Bromme Køreforening 

Talen til Per Albiniussen i forbindelse med generalforsamlingen den 15. februar 2002.

Kære Per
Du har nu valgt at træde tilbage som formand for Bromme Køreforening efter 11 år i den varme stol.
Jeg vil gerne på medlemmernes vegne og på bestyrelsens vegne sige dig tak for alle disse år og for dit arbejde og dit initiativ i foreningen.
Jeg kan sige, at du og jeg næsten har arbejdet sammen i alle disse år. Jeg har haft en lille afstikker til Jylland og Fyn, men ellers har vi arbejdet sammen i foreningen i alle disse år.

Per - det var dig, der tog initiativ til at starten foreningen i 1990.
Du sat og så på, at alle damerne red på Lyng Ridecenter.  
Der var et par andre herre i samme situation, så I slog jer sammen og fik indkaldt til stiftende generalforsamling. Lena og jeg så tilfældigvis annoncen og da vi kørte lidt på det tidspunkt, mødte vi op.
Vi er ikke mange tilbage fra den stiftende generalforsamling, der er kun så vidt jeg ved: dig og Kate - Lis Tanderup - Lena og jeg.
Nå køreforeningen - med streg under køre - blev stiftet og nu gjaldt det bare om at køre der ud af  og få samlet nogle vogne, heste og kuske, så vi kunne vise at der var brug for en køreforening.

Vi holdt til på Lyng Ridecenter og i de omliggende grusgrave. Per - du arrangerede mange spændende ting som så orienteringkørsel med bl.a. sang fra en stige i skoven, riffelskydning i grusgraven efter dåser. Ja en gang skulle vi have afslutningsspisning og under konkurrence var der øl-smagning på ruten - du havde lave blindsmagning af 5 øltyper, men der var nogle der drak alle øllerne og var i meget godt humør ved afslutningen af ruten.
Per - du var også seriøs og arrangerede kursus i lædersyning af hensyn til sikkerheden ved kørslen. Vi har været mange steder til lædersyning:
Lyng Ridecenter - privat i Vedde - i Skellebjerg - på Husbjerggård og senest er vi på Munkebjergby skole.
Per - du arrangerede vor deltagelse i Høstmarket i Sorø med indledende træningsture til Sorø Akademi, så alle deltagere var kvalificeret til at køre i optog i byen.

Per - du og Kate har stået for mange praktiske opgaver som vi andre "specialister" i bestyrelsen ikke har tænkt over:
morgenmad ved arrangementerne med gammel dansk - flag alle - vejvisningsskilte - vand til hestene - stole til dommerne - oprydning efter arrangementerne.

Per - jeg vil gerne endnu engang sige dig tak for alle disse år og jeg ved at du blive i foreningen, så jeg håber at vi stadig kan trække på din og din familie.

Som tak skal du have denne kurv.

Jørgen Lamborg
pbv.

Tilbage til Nyhederne